- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

15 oameni de business vor consilia gratis patru start-up-uri, timp de opt luni

07 Apr, 15:42 • Redactia DailyBusiness
O echipa de 15 oameni din mediul de business autohton va oferi gratis consultanta pentru antreprenorii aflati la inceput de drum pe o perioada de opt luni, in cadrul programului Start&Grow, lansat de startups.ro impreuna cu Microsoft.
15 oameni de business vor consilia gratis patru start-up-uri, timp de opt luni

Programul se adreseaza persoanelor care vor sa inceapa o afacere sau si-au lansat business-ul de cel mult patru – sase luni si au nevoie de ajutor pentru dezvoltarea acesteia pe termen mediu si lung.

Start-up-urile selectate au acces la un numar lunar de ore de consultanta de specialitate, resurse operationale si intalniri de networking in care primesc sfaturi legate de diverse aspecte ale afacerii lor.

Echipa Start&Grow care ii va sprijini pe antreprenori este formata din reprezentanti Microsoft (care ofera software si servicii online pentru productivitatea organizatiilor), Gabriela Lungu, The Practice (consultanta in PR&Comunicare), Radu Georgescu, GECAD (mentoring pentru inceperea si dezvoltarea unei afaceri), George Butunoiu, GB Consulting (consultanta in resurse umane) si altii.

In functie de nevoile celor selectati, antreprenorii vor putea primi gratuit un spatiu de birou in Bucuresti, fie intr-o cladire de birouri (zona semicentrala a orasului), fie intr-o vila (centrul orasului).

„Start&Grow pleaca de la premisa ca se pot incepe afaceri si pe timp de criza. Partenerii acestui program nu sunt doar lideri in domeniile lor de activitate, ci oameni de afaceri si firme cu deschidere spre mediul antreprenorial, care ii pot intelege si ajuta pe cei aflati la inceput de drum”, a declarat Cristina Alexandru, project manager startups.ro.

Start&Grow este un proiect lansat in parteneriat de Microsoft Romania si site-ul de antreprenoriat startups.ro.

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq „MSFT”) este liderul mondial in software, servicii si solutii.

startups.ro este un proiect independent de publishing lansat la inceputul anului 2008 si destinat celor care vor sa inceapa o afacere, dar si antreprenorilor care au propria companie si vor sa o dezvolte in continuare.