- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Retailer-ul german Lidl va deschide un magazin la Sibiu

11 Feb, 09:21 • Redactia DailyBusiness
Retailerul german Lidl intentioneaza sa deschida un supermarket in Selimbar, langa Sibiu, pe o suprafata de totala de 5.335 metri patrati, din care suprafata contruita va fi de 1.449 mp, potrivit documentatiei depusa la Consiliul Judetean Sibiu.
Retailer-ul german Lidl va deschide un magazin la Sibiu

Suprafata de vanzare a magazinului va fi de 1.066 mp, urmand ca restul spatiului sa fie rezervat pentru birourile magazinului.

In documentatia depusa la CJ Sibiu se arata ca „investitorul a ales aceasta locatie din mai multe considerente, printre care lipsa unor centre comerciale adecvate in cartierul sibian Hipodrom, beneficiar al amplasamentului si situarea in viitorul cartier Zephir Residence Park, cartier care va avea peste 400 de apartamente”.

Viitorul supermarket va beneficia de 100 locuri de parcare, iar programul va fi intre orele 8-22. De asemenea, se estimeaza ca prin deschiderea magazinului vor fi create aproximativ 20 de locuri de munca.

„Gama de produse propuse de catre magazinul nostru este o completare a celui existent, tintele celor doua complexe comerciale nu se intersecteaza, fiecare adresandu-se unui anumit tip de public”, se mai arata in documentatie. Investitorii nu au precizat valoarea invetitiei si nici un termen de finalizare a supermarketului.

Lantul de magazine Lidl este detinut de grupul Schwarz, care mai opereaza in Romania si hipermarketurile cu discount Kaufland.