COMPANII

Un nou showroom Lem's în Alba Iulia, după o investiție de 1 milion de lei

10 august 2015, ora 11:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Adrian Rizea Lem's.JPG
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis recent un nou magazin Lem’s în Alba Iulia.

Magazinul se află pe bulevardul Ferdinand, vizavi de gară, şi măsoară 600 de mp de showroom. Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului Lem’s din Alba Iulia este de 1 milion de lei.

Lem’s este prezent în Capitală cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom din București măsoară peste 6.000 de mp. Cea mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe două nivele şi măsoară 2.000 de mp.

Investiţiile în magazinele Lem’s din Capitală depăşesc 10 milioane de lei doar în ultimii ani. Restul țări rămâne însă la fel de interesant, politica de extindere a reţelei luând în considerare urbanul mijlociu şi mic. Exemple în acest sens sunt oraşe ca Videle sau Rovinari.„Fie că e vorba de cele 6 magazine din Bucureşti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem’s din România, toate trebuie să se întindă pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000", declară Adrian Rizea (foto), director comercial Lem’s.

În primele 6 luni din 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem’s se ridică la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reţeaua Lem’s ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

„Creşterile constante pe care Lem’s le-a înregistrat în anii din urmă sunt datorate investiţiilor în reţea, dar şi investiţiilor în inovație. În industria mobilei, inovaţia înseamnă tehnologii și utilaje, materiale, design şi, în final, produse de mobilier cu valoare adăugată mare”, declară Alexandru Rizea, director general Lemet.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua Lem's are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării.

Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi. Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip pal.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 06:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter