FINANTE-BANCI, TURISM

Air France KLM, Tarom si Banca Transilvania lanseaza un card bancar de calatorii

09 decembrie 2014, ora 12:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BT Flying Blue.jpg
Banca Transilvania, Air France KLM si Tarom lanseaza marti un produs comun pentru piata din Romania: un card bancar de calatorii. Acest nou produs va permite membrilor Flying Blue sa castige Mile Premiu pentru achizitiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si alte produse atractive in magazinul online Flying Blue.

Cardul BT Flying Blue este lansat in doua versiuni: Classic si Premium.  

Pentru primii 1.000 de detinatori ai cardului, bonusul de bun venit va fi de 15.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Premium sau 10.000 de Mile Premiu, la prima achizitie cu Cardul BT Flying Blue Classic. Cele 15.000 de Mile Premiu, respectiv 10.000 de Mile Premiu, vor permite detinatorului sa achizitioneze un bilet de avion one way spre orice destinatie din Europa sau din Romania.   

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor castiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor Air France KLM si Tarom. Membrii vor castiga 1 Mila Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru orice tip de achizitii efectuate la comerciantii din Romania si 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti in strainatate.Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot plati in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor Air France KLM si Tarom. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de calatorie gratuita. 

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumparaturi. Ei vor castiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor Air France KLM si Tarom si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate in strainatate. Membrii vor castiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in Romania. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plati, de asemenea, in maximum 3 rate pentru achizitiile produselor Air France KLM si Tarom.

Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuita de calatorie si acces in saloanele business din aeroporturile internationale "Henri Coanda Bucuresti" si "Avram Iancu Cluj".  

Flying Blue este cel mai mare program de fidelizare din Europa, cu peste 24,5 milioane de membri. Are 35 de companii aeriene partenere si peste 100 de parteneri care nu sunt companii aeriene. Membrii se pot loga pe www.airfrance.com si www.klm.com ca sa isi verifice contul si pot obtine direct bilete cadou sau pot solicita actualizari legate de Mile.

Pe site-ul flyingblue.com, membrii pot rezerva  biletele cadou promotionale, care sunt disponibile exclusiv online. Membrii pot consulta "Flying Blue Store" pentru a afla diferite moduri de a castiga si consuma Milele, impreuna cu lista completa a tuturor ofertelor partenerilor de program.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter