- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ardaf va deschide luni al doilea Centru de Daune din Capitala

12 Dec, 17:57 • Redactia DailyBusiness
Compania de asigurari Ardaf va deschide luni cel de-al doilea Centru de Daune din Bucuresti, situat in Sectorul 5, au anuntat vineri reprezentantii societatii.
Ardaf va deschide luni al doilea Centru de Daune din Capitala

Beneficiarii acestui nou sediu sunt clientii Ardaf posesori ai politelor Casco si de raspundere civila auto (RCA) implicati in accidente de circulatie in Bucuresti, indiferent de sectorul in care se produce accidentul, sau in judetul Ilfov.

Noua unitate este destinata simplificarii si reducerii perioadei necesare derularii formalitatilor de constatare si de lichidare a daunelor auto, se arata in comunicat.

„Ne dorim ca Ardaf sa devina un etalon al operatorilor in domeniu in privinta serviciilor pre si post vanzare. Deschiderea celui de-al doilea Centru de Daune in Bucuresti reprezinta un nou pas facut de noi in aceasta directie”, a declarat Dan Bordeanu, directorul general adjunct al companiei.

La inceputul acestui an, Ardaf a deschis primul Centru de Daune in Bucuresti, in Sectorul 2. In viitor, compania va extinde acest tip de structura la nivel national, potrivit reprezentantilor Ardaf.

Compania a inregistrat in primele 9 luni ale acestui an un volum total de prime brute subscrise de 285,7 milioane lei (circa 78,5 mil. euro). Din acestea, 284,8 milioane lei (77,8 mil. euro) au fost subscrieri aferente segmentului de asigurari generale, acestea inregistrand o crestere de 260% comparativ cu perioada similara a anului 2007.

„Aceasta evolutie a fost determinata de redobandirea credibilitatii pe piata ca urmare a platii la timp a daunelor, recastigarea increderii clientilor, brokerilor si agentilor de asigurare, precum si a service-urilor”, se arata in comunicat.

Pana la finele trimestrului al treilea din 2008, Ardaf a achitat despagubiri totale in valoare de 122,2 milioane lei (33,57 mil. euro), din care 121,3 milioane lei (33,3 mil. euro) aferente asigurarilor generale.

Compania dispune de o retea teritoriala extinsa, avand peste 220 de filiale, agentii si puncte de lucru organizate in 36 de sucursale. Echipa Ardaf este formata din peste 1.300 de angajati si 5.000 de colaboratori.