- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cea mai mare tranzactie de inchiriere birouri din 2011: Volksbank inchiriaza 8.000 mp in Nusco Tower

02 Mar, 14:16 • Redactia DailyBusiness
Volksbank Romania isi muta sediul in cladirea de birouri Nusco Tower, unde a inchiriat 8.000 mp, generand cea mai mare tranzactie de pe piata inchirierilor de birouri din Bucuresti de la inceputul anului si pana in prezent.
Cea mai mare tranzactie de inchiriere birouri din 2011: Volksbank inchiriaza 8.000 mp in Nusco Tower

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o perioada de 5 ani, a anuntat miercuri compania Jones Lang LaSalle, care a reprezentant banca in aceasta tranzactie.

„Chiria in noua cladire de birouri este la nivelul pietei”, a declarat un reprezentant al Jones Lang LaSalle Romania.

Volksbank Romania este activa pe piata locala din mai 2000. Principalul sau actionar este banca Volksbank International AG, controlata de Osterreichische Volksbanken-AG, unul dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

Proiectul Nusco Tower, o investitie totala de 50 mil. euro (incluzand terenul), cuprinde circa 19.000 metri patrati de birouri si 2.000 mp de spatii de retail.

Pe piata locala a inchirierilor de birouri a mai avut loc recent o mare tranzactie. E.ON Romania, al doilea mare furnizor national de gaz natural si electricitate, a inchiriat 2.600 mp in City Gate Towers, unde va functiona de la jumatatea lunii martie.