FINANTE-BANCI

Finantare de 150 de milioane euro pentru Banca Transilvania din partea BEI

23 octombrie 2014, ora 12:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bt.jpg
Banca Transilvania va beneficia de o linie de finantare in valoare de 150 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii (BEI).

Suma este destinata sprijinirii proiectelor din domeniul industriei, serviciilor, agriculturii si infrastructurii, initiate de IMM, de societati cu capitalizare bursiera medie si de entitati publice din Romania.

Banca Transilvania a devenit un nou partener al “Bancii Uniunii Europene” in Romania, in efortul de a sustine accesul IMM-urilor, societatilor cu capitalizare medie si entitatilor publice la resurse avantajoase de finantare a investitiilor.

Parteneriatul are ca obiectiv contributia la revigorarea economiei romanesti, incurajarea companiilor locale sa inceapa noi investitii, sa-si dezvolte afacerea si sa genereze locuri de munca, pe baza unor finantari flexibile, pe termen lung.

Astfel de imprumuturi fac parte din programul Bancii Europene de Investitii “Skills and Jobs – Investing for Youth” (“Competente si Locuri de munca – Investitie pentru Tineret”), initiativa care sustine incadrarea in munca a tinerilor.In acest sens, BEI - in colaborare cu Banca Transilvania - va oferi stimulente companiilor beneficiare care angajeaza tineri, asigurand oportunitati de training sau posibilitati de cooperare cu diverse colegii, scoli sau universitati, in vederea extinderii perspectivelor profesionale ale tinerilor.

In prezent, rata somajului in randul tinerilor din Romania este de 23%.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 13:52
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter