- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Millennium Bank Romania si-a deschis a 67-a unitate, in Ploiesti

14 Jan, 13:05 • Redactia DailyBusiness
Millennium Bank Romania a inaugurat o noua sucursala in Ploiesti, destinata atat persoanelor fizice, cat si companiilor, reteaua de unitati a bancii ajungand la 67, au anuntat miercuri reprezentantii institutiei.
Millennium Bank Romania si-a deschis a 67-a unitate, in Ploiesti

„Ploiesti face parte din totalul de 16 orase in care Millennium Bank Romania este prezenta, iar sucursala deschisa miercuri ridica numarul total de unitati ale bancii la 67”, se arata in comunicat.

„Extinderea retelei in orasele cu peste 100.000 de locuitori este unul dintre principalele obiective din strategia de dezvoltare a bancii”, a declarat Jose Toscano, directorul general al bancii.

Pentru a sustine dezvoltarea retelei de unitati bancare, echipa bancii a crescut in anul 2008 pana la aproximativ 700 de angajati, a aratat Jose Toscano.

Banca urmeaza sa mai deschida, in prima parte a anului 2009, alte unitati in orasele Baia Mare, Bucuresti, Craiova, Iasi, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Sibiu.

Reteaua bancii este formata din credit centers – unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice – si financial centers – unitati dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Lansata in Romania in urma cu un an, Millennium Bank Romania, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia – Millennium bcp, are sucursale in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu-Mures.