- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Raiffeisen Bank a redus dobanzile la creditele negarantate si la depozitele in lei

24 Feb, 14:12 • Redactia DailyBusiness
Raiffeisen Bank a redus dobanzile la creditele negarantate in lei cu pana la 2 puncte procentuale, in timp ce dobanzile la produsele de economisire in lei au scazut cu pana la un punct procentual, a anuntat, miercuri, banca.
Raiffeisen Bank a redus dobanzile la creditele negarantate si la depozitele in lei

Astfel, dobanzile la creditele cu dobanda fixa in lei pentru persoane fizice variaza intre 10,50% si 12,50% pe an, in functie de suma imprumutata.

Totodata, clientii care contracteaza un credit de nevoi personale Flexicredit in perioada 22 februarie – 15 aprilie 2010 pot beneficia de intreruperea platii ratelor timp de 3 luni, succesive sau nu, oricand pe parcursul perioadei de creditare, dar si de o asigurare de viata si somaj si dobanzi incepand de la 10% pe an.

Dobanzile la produsele de economisire in lei au fost reduse cu pana la un punct procentual, fiind situate intre 6,25% si 8,25% pe an, in functie de tipul de depozit si de suma economisita.

Raiffeisen Bank continua sa ofere o dobanda cu 0,25% mai mare decat cea la depozitul standard in lei la 3 si 6 luni, cu dobanda fixa, pentru pensionarii si salariatii care isi primesc pensia, respectiv salariul, pe un card Raiffeisen Bank, se arata in comunicatul bancii.

Raiffeisen Bank are peste 500 de unitati bancare in toata tara. Banca are peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.