- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

RBS Romania si-a mutat sediul central in cladirea de birouri Lakeview

01 Nov, 17:01 • Redactia DailyBusiness
RBS Romania are, incepand cu 1 noiembrie, un nou sediu central, in cladirea de birouri Lakeview, situata pe strada Barbu Vacarescu, au anuntat luni reprezentantii bancii.
RBS Romania si-a mutat sediul central in cladirea de birouri Lakeview

Anterior, sediul central al institutiei financiare era in World Trade Centre.

Sediul RBS Romania va ocupa etajele 1, 2 si 3, precum si parterul cladirii Lakeview, suprafata totala fiind de aproape 9.000 de metri patrati. Tot aici, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, isi va desfasura activitatea si o sucursala prin intermediul careia se vor oferi servicii financiare tuturor clientilor persoane fizice si juridice, precum si clientilor de Royal Preferred Banking.

Actuala sucursala din World Trade Centre, inclusiv lounge-ul Royal Preferred Banking, vor ramane in continuare la dispozitia clientilor.

„Preocuparea RBS pentru protejarea mediului se regaseste in decizia noastra de a ne schimba sediul cu unul mai ecologic. Cladirea Lakeview ne ofera lumina naturala pe o durata mai lunga, zone pentru depozitarea bicicletelor si spatii verzi in vecinatate”, a declarat Johan Gabriels, CEO al RBS Romania.

In Romania, banca este prezenta pe piata din noiembrie 1995. In prezent, isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara. Clientii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviti prin intermediul celor trei lounge-uri din Bucuresti (World Trade Center si Unirea) si Constanta.