- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Intercapital Invest achizitioneaza SAI Investica Asset Management

22 Sep, 13:06 • Redactia DailyBusiness
Casa de brokeraj Intercapital Invest a incheiat un acord cu actionarii Societatii de Administrare a Investitiilor (SAI) Investica Asset Management pentru achizitionarea actiunilor acestora, a anuntat marti compania.
Intercapital Invest achizitioneaza SAI Investica Asset Management

Intercapital Invest este una dintre cele mai importante companii de brokeraj independente din Romania, oferind servicii de investitii in actiuni, obligatiuni, derivate si alte instrumente financiare, intermediere a ofertelor publice si consultanta pe piata de capital.

SAI Investica Asset Management este o societate independenta de administrare a investitiilor, avand in administrare doua fonduri: Fondul Deschis de Investitii Investica Altius si Fondul Inchis de Investitii Infinity.

Prin achizitia SAI Investica Asset Management, Intercapital Invest extinde gama de produse si servicii financiare oferite investitorilor, prin valorificarea experientei celor doua companii pe piata de capital.

Compania a fost implicata in proiecte comune cu societati de administrare a investitiilor si publica Indicele Fondurilor Mutuale din Romania (IFM), singurul instrument de analiza a fondurilor deschise de investitii din Romania.

SAI Investica Asset Management are experienta in administrarea activelor, incluzand administrarea fondurilor deschise si inchise si a conturilor individuale de investitii.

Ca urmare a acestei achizitii, Intercapital Invest urmeaza sa obtina 99,99% din actiunile SAI Investica Asset Management. Leonard Visan isi va pastra pozitia de director general in cadrul SAI.