FINANTE-BANCI

Unde vor merge banii din acciza suplimentara la carburanti

02 aprilie 2014, ora 11:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lei4.jpg
Banii colectati din acciza suplimentara la carburanti, de 7 eurocenti pe litru, vor putea fi utilizati atat pentru cofinantari, cat si pentru lucrari noi de autostrazi, a declarat marti ministrul Transporturilor, Dan Sova.

"Cu acciza se pot face doua lucruri. Asa cum a spus si premierul, Parlamentul impreuna cu Guvernul urmeaza sa stabileasca in fiecare an care sunt proiectele de autostrazi care urmeaza sa fie finantate din acciza. Acciza poate fi folosita si pentru cofinantare, in ipoteza in care dorim sa cofinantam mai mult de 15%, sau poate fi folosita si pentru proiecte noi. Ca exemple de autostrazi care ar putea fi construite din acciza, va dau la prima strigare de la Bors pana la Nadasel (judetul Cluj), sunt daca nu ma insel, 157 de kilometriö, a declarat Sova, citat de Mediafax.

ôSuplacu de Barcau - Bors este finantat din bugetul de stat, deci acciza este binevenita, iar de la Suplacu de Barcau la Nadasel sunt 93 de kilometri, tot pe autostrada Transilvania, in afara retelei europene de transport din pacate, si iarasi se poate finanta din acciza", a precizat ministrul Transporturilor, raspunzand unei intrebari.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 20:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter