- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom vrea sa atraga IMM-uri cu centrale telefonice gratis

18 Feb, 13:12 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telecomunicatii Romtelecom ofera incepand de luni clientilor-companii centrale telefonice si alte echipamente, gratuit, la contractarea unui serviciu de telefonie fixa oferit de operator.
Romtelecom vrea sa atraga IMM-uri cu centrale telefonice gratis

Oferta este valabila pana la data de 18 mai, pentru contractele pe doi ani. In acest interval, clientii companii care doresc sa beneficieze de servicii de telefonie fixa de la Romtelecom vor primi gratuit o centrala telefonica si un telefon de secretariat. Instalarea este gratuita, iar garantia se intinde pe 2 ani.

„Oferta se adreseaza in special companiilor care au in medie 16 angajati. Oferta o consideram o premiera pe piata din Romania, avand in vedere gratuitatea serviciilor si produselor oferite”, a declarat Vasile Voicu, director coordonator directia managementului produsului – segment business.

Clientii au la dispozitie 4 pachete de echipamente care includ intre 2 si 6 linii telefonice sau trunchiuri si 1 aparat telefonic de secretariat

De asemenea, au posibilitatea sa foloseasca linii de interior, sa isi instaleze un aparat fax, sa tina teleconferinte in 3, sa vizualizeze numerele apelantilor, se extinda numarul de linii telefonice (in functie de modelul centralei), au specificat oficialii Romtelecom.

Pentru fiecare dintre liniile telefonice sau trunchiuri se percepe un abonament lunar, a carui valoare incepe de la 10 euro/luna fara TVA.

La finalul lui 2007, operatorul Romtelecom avea 3 milioane de linii fixe, constant fata de trimestrul trei al anului, in timp ce pe segmentul ADSL, numarul de clienti a crescut in trimestrul patru cu 48% fata de trimestrul trei, pana la 360.000.