- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania lanseaza cartela cu acces la Internet si credit de 0,75 euro

26 Jun, 12:17 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania a anuntat lansarea unei noi oferte pentru utilizatorii cartelei Vodafone, prin care acestia au acces la Internet de pe telefonul mobil.
Vodafone Romania lanseaza cartela cu acces la Internet si credit de 0,75 euro

Cu noua oferta Vodafone Internet pe mobil 24h, clientii cartelei Vodafone beneficiaza de navigare gratuita nelimitata in Vodafone live! si trafic de 75 MB in afara portalului, cu 0,75 euro credit, timp de 24 de ore de la activarea ofertei. Traficul care depaseste cei 75 MB inclusi se tarifeaza cu 0,40 euro credit / MB.

Testele efectuate de Vodafone Romania arata ca un utilizator poate viziona aproximativ 500 de pagini obisnuite de web si poate trimite 200 de e-mail-uri fara documente atasate, generand astfel un trafic de aproximativ 70 MB.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot activa noua oferta Vodafone Internet pe mobil 24h sunand gratuit la *147#.

De asemenea, clientii Vodafone Romania au la dispozitie un nou serviciu in Vodafone live!: un cititor RSS care le permite sa citeasca rezumatul stirilor de pe site-urile preferate, fara sa plateasca traficul generat. In curand, clientii Vodafone isi vor putea configura alerte SMS, pentru a afla stirile de ultima ora sau pentru a descarca podcast-urile preferate, fara sa se conecteze la Internet.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.921.000 de clienti, la 31 martie 2008.

Principalii concurenti ai Vodafone Romania sunt Orange Romania, Cosmote Romania, Zapp precum si RCS&RDS.