- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cinematograful 3D din Liberty Center valoreaza 6 mil. euro

09 Oct, 17:23 • Redactia DailyBusiness
Compania britanica The Light, specializata in operarea de cinematografe, va lansa la sfarsitul lunii octombrie in Bucuresti un complex cu 7 sali de cinema, situat in complexul comercial Liberty Center, investitia fiind de 6 mil. euro, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei.
Cinematograful 3D din Liberty Center valoreaza 6 mil. euro

„Dupa Bucuresti, investitiile vor continua, si avem in vedere un total de 20 de locatii in toata tara. Pe langa Oradea, putem confirma deocamdata ca se va deschide un cinematograf The Light si la Ploiesti”, au mai spus reprezentantii companiei britanice.

Potrivit acestora, la Bucuresti, The Light se asteapta ca numarul de spectatori sa fie de 500.000 anual.

Cele 7 sali de cinematograf din cadrul Liberty Center vor fi echipate cu aparatura de ultima generatie in proiectia digitala si 3D si vor avea o capacitate totala de 1.200 de locuri. Pe langa proiectiile de film, spectatorii pot gasi si un café-bar, dar si un spatiu de tip lounge.

The Light va avea, de asemenea, doua sali de conferinte concepute ca un spatiu alternativ pentru derularea unor evenimente diverse, de la intalniri de business pana la evenimente mondene.