LIFESTYLE

Inaugurarea celui mai nou parc de distractii din Capitala a fost amanata

09 septembrie 2011, ora 14:05, autor(i): Roxana Sasu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poza.jpg
Deschiderea oficiala a parcului de distractii Terra Park, dezvoltat de producatorul local de diamante sintetice Rami Dacia, a fost amanata, in contextul in care era programata pentru sambata, 10 septembrie.

Potrivit reprezentantilor Rami Dacia, parcul se va deschide totusi in septembrie, dar inca nu se stie ziua exacta.

In urma cu aproximativ o luna de zile Eric Eberhart, managerul general al Terra Park, a declarat ca realizarea lucrarilor de constructie in 78 de zile este un obiectiv realizabil, dar ca in cazul in care parcul nu va fi inaugurat pe 10 septembrie (data scadenta-n.r.), intarzierile nu vor depasi 15-20 de zile.

Terra Park ocupa o suprafata de 30.000 metri patrati si este situat chiar in locul unde functioneaza unitatea de productie a companiei Rami Dacia, pe bulevardul Timisoara, in apropiere de Politehnica.Initial, compania va dezvolta doar o prima faza a parcului de distractii. Aceasta va cuprinde circa 30 de atractii (impartite in doua zone-exterior si interior), patru restaurante pe sistem self-service, un magazin de suveniruri si o parcare de 500 de locuri.

Actionarii Rami Dacia sunt Asociatia Salariatilor Rami Dacia cu participatie de circa 79% si AVAS cu aproape 22%. In 2009, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane de lei si pierderi de 1,1 milioane de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 13:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter