MEDIA & MARKETING

Adevarul si-a amenajat redactia pe datorie. Omifa cere insolventa trustului

21 decembrie 2011, ora 00:04, autor(i): Andreea Stefan 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
voiculescu.jpg
Compania de amenajari interioare Omifa cere insolventa trustului Adevarul Holding, apartinand omului de afaceri Dinu Patriciu (foto).

Mihai Olaru, administrator al companiei Omifa, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca firma pe care o reprezinta are de recuperat de la Adevarul Holding o datorie de 60.000 de euro.

In replica, Simona David, director corporate affairs la Adevarul Holding, sustine ca ôin prezent, pastram o comunicare continua cu toti furnizorii nostri, incercand ca, atunci cand apar astfel de situatii, sa gasim impreuna cu ei cea mai buna cale de a le rezolvaö.

Aceasta a mai spus ca Adevarul Holding dispune de suficiente resurse pentru a-si desfasura activitatea.ôNe pare rau ca apar astfel de cazuri si speram ca vom gasi calea cea mai buna de a le rezolva, continuand discutiile si negocierile cu partenerii nostriö, a adaugat Simona David.

Creanta dateaza de mai bine de un an si jumatate si provine dintr-un contract de livrare si montare de pereti din sticla pentru redactia ziarului Adevarul, din Pipera.

Contractul, semnat de Peter Imre, directorul general, si de Eugen Stoica, directorul executiv al Adevarul Holding, a avut o valoare de 100.000 de euro, potrivit lui Mihai Olaru.

In anii trecuti, reprezentantii Omifa au mai incheiat un contract cu Adevarul Holding, in valoare de 600.000 de euro, in baza caruia au prestat lucrari de amenajari interioare, pentru acelasi sediu.

Pentru acest contract, semnat de Razvan Cornateanu, fostul manager al trustului Adevarul, suma a fost achitata integral.

La sfarsitul lunii noiembrie, si Romservice Telecomunicatii cerea insolventa trustului Adevarul Holding, pentru o datorie de 160.000 de lei, reprezentand servicii prestate, a spus avocatul Alin Radu Andritoiu, care reprezinta compania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 04:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter