MEDIA & MARKETING

Pastel și More Than Pub comunică pentru Vegeta și Eva

11 februarie 2016, ora 11:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
pastel.jpg
Agențiile Pastel și More Than Pub au fost alese de grupul croat Podravka pentru a gestiona în 2016 serviciile de comunicare integrată pentru ambele branduri deținute de grup pe piața din România, Vegeta și Eva.

În urma câștigării pitch-ului organizat în luna ianuarie, agenția Pastel va continua anul acesta să se ocupe de dezvoltarea și implementarea conceptelor și strategiei de campanie, creație, producție, evenimente și media, alături de agenția de marketing public relations More Than Pub, care va asigura serviciile de comunicare și relații publice.        


Istoria companiei Podravka începe în anul 1934, când frații Wolf au pus bazele primului atelier de procesare a fructelor într-un mic orășel din Croația, Koprivnica. Ceea ce au început ei, de-a lungul timpului s-a dezvoltat într-una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Astăzi grupul Podravka are peste 6000 angajați și este cunoscut în peste 40 de țări de pe 5 continente ale lumii. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka.        

Pastel este agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Pastel oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.More Than Pub este o agenție de marketing public relations (MPR) ce asigură strategia de comunicare și serviciile integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienți, printre care se numără Active Watch, Agrana, AltFactor, Asociația Accept, Bayer, Bittnet, Canon, Ciserom, Crescendo, Deichmann, DB Schenker, DentalOne, Deutsche Leasing, FamousRoses, Groupe SEB (Tefal, Rowenta, Krups), Ipso Agricultura, Jardina, Koliba, Leumi Bank, Medialine, Mercedes-Benz România, Rotta Natura, Sage France (Deveho & Finange), Smart Project Solutions, Telekom, TMF Group, Trust Motors (Peugeot) și alții.           
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Septembrie 2021, 23:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter