- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ringier renunta la drepturi de autor si trece toate salariile pe cartea de munca

23 Jul, 10:38 • Redactia DailyBusiness
Salariile tuturor angajatilor trustului Ringier in Romania vor fi trecute in totalitate pe cartea de munca, pentru a evita o scadere drastica a veniturilor, generata de noua lege a drepturilor de autor, potrivit unui anunt intern al companiei.
Ringier renunta la drepturi de autor si trece toate salariile pe cartea de munca

Vor exista unele cazuri unde se vor aplica mici reduceri de salarii, care vizeaza in special veniturile foarte mari, se mai arata in anuntul trustului, citat de paginademedia.ro. Decizia a fost aprobata de Florian Fels, CEO al noii companii Ringier/Springer.

„Am luat aceasta decizie deoarece inca o reducere drastica a salariilor care au fost deja micsorate considerabil in februarie nu este nici rezonabila, nici sustenabila luand in calcul costul vietii in Bucuresti si rata inflatiei aflata in continua crestere”, sustin oficialii trustului, care subliniaza insa, ca in cazul in care veniturile din publicitate si vanzari vor scadea in partea a doua a anului mai mult decat in prima parte, intreaga structura de costuri a companiei, inclusiv salariile, va fi revizuita.