- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Viclenium Bank, pe primul loc la festivalul de parodiat reclame Grand Spoof 2011 (VIDEO)

20 Aug, 14:05 • marian.rujoiu
Lucian Dobrovicescu, creator al Viclenium Bank, spotul care parodiaza reclamele bancilor pentru produsele de creditare, a fost declarat castigatorul din acest an al editiei Grand Spoof, eveniment Adfel, organizat de Iqads.
Viclenium Bank, pe primul loc la festivalul de parodiat reclame Grand Spoof 2011 (VIDEO)

[dbvideo=709]
Potrivit juriului, locurile 2 si 3, in cadrul competitiei au fost ocupate de „Risti sa castigi?”, inscris de Andi Daizser, si, respectiv, „Mad Man”, inscris de Corneliu Radu.

Printre membri juriului care au acordat notele lucrarilor inscrise in competitie s-au numarat  Serban Alexandrescu, managing partner Headvertising, Liviu David, creative director Next Advertising sau Claudiu Dobrita, creative director, DRAFT FCB.

Alti castigatori ai competitiei au fost Diana Gaftoneanu, cu parodia „trafic Dublu”, Dragos Mihaila creator al Promotia „Pecsi Agripinna”, Luno Studio, cu spotul „Suc” sau Constantin Postolache cu parodia „Interfone”.

Grand Spoof este singura competitie de parodiat reclame din Romania, organizata de IQads, care se desfasoara pe platforma creativa de user generated content The Creator.

[dbvideo=710]

Grand Spoof a luat nastere in 2007 ca parte a evenimentului ADfel, iar de atunci, in fiecare an, comunitatea IQads a creat parodii la reclamele pe care le uraste, pe care le iubeste sau despre care ar fi ceva de spus, intr-o maniera ironica si amuzanta.

ADfel este un eveniment ajuns la cea de-a sasea editie, organizat de IQads si 24FUN, desfasurat in fiecare an, timp de o saptamana.

[dbvideo=711]