NEW MEDIA

Netopia demareaza un proiect pilot de acceptare de plati in magazine, prin scanare de coduri QR

08 octombrie 2014, ora 16:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
qr.jpg
Netopia mobilPay lanseaza un alt proiect in premiera pe piata de plati din Romania: acceptarea de plati cu telefonul mobil in magazine fizice, prin scanarea de coduri QR mobilPay Wallet, compatibile MasterPass.

Initiativa este prezentata in cadrul evenimentului Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment B2B dedicat solutiilor digitale, mobile si de software din Romania, la standul MasterCard.  

Noutatea absoluta consta in integrarea codurilor QR in reteaua de acceptare MasterPass - reteaua digitala a MasterCard, ceea ce le transforma intr-o solutie de acceptare deschisa oricarui portofel digital MasterPass din lume.  
Netopia mobilPay si-a integrat platforma sa de procesare cu sistemele a doi furnizori de sisteme fiscale: Express Soft si Sedona, precum si cu solutia de monitorizare de la distanta de vending machines, furnizata de SAS Grup, prin care se vor putea face, in premiera, plati de produse din automate tip vending machines.  

Tranzactiile sunt procesate prin sistemul GarantiBank, in calitate de banca acceptatoare, dar si prin intermediul operatorilor de telefonie mobila.  Noua solutie aduce avantaje majore pentru comercianti, deoarece, printr-o singura integrare cu platforma Netopia mobilPay, devin parte din reteaua globala de acceptarea MasterPass si vor putea accepta plati efectuate cu orice portofel digital compatibil, emis oriunde in lume.  

Primul portofel digital din Romania care permite astfel de plati este mobilPay MasterPass Wallet, lansat in 2013 si integrat recent in reteaua globala MasterPass.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 04:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter