- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Rosca Stanescu si Dinu Patriciu investesc 3 mil. euro in platforma corect.com

29 Nov, 15:45 • Redactia DailyBusiness
Sorin Rosca Stanescu (foto) si Dinu Patriciu au lansat luni platforma online corect.com. Aceasta va atrage, pana la sfarsitul lui 2011, investitii de 3 mil. euro, veniturile urmand a ajunge la 2 mil. euro, din care jumatate vor fi din publicitate, potrivit lui Stanescu.
Rosca Stanescu si Dinu Patriciu investesc 3 mil. euro in platforma corect.com

Platforma integreaza libraria digitala CorectBooks si cuprinde, pentru inceput, portalul de stiri CorectNews si platforma de blogging CorectBlog.

Firma care opereaza portalul este Virtual Big Bang, condusa de Rosca Stanescu si detinuta in proportie de 40% de catre Steluta Rosca Stanescu prin compania Ans News, restul actiunilor fiind in portofoliul omului de afaceri Dinu Patriciu.

CorectNews este un portal de stiri care include un ziar generalist si sapte ziare de specializate, avand 50 de redactori. CorectNews.com are la lansare 24 de site-uri si bloguri afiliate si inca 40 de partneri in curs de afiliere.

CorectBlog, urmatorul proiectul care va fi integrat in platforma Corect.com, va fi o platforma de bloguri, coordonata de catre Raluca Popa.

„Pe platforma Corect.com, pana la sfarsitul anului va mai fi integrat si site-ul CorectBazaar care va fi un magazin de schimburi si bartere si vanzari cu pret inversat”, a declarat Sorin Rosca Stanescu, director general al Virtual Big Bang.

La aproape 2 luni de la lansare CorectBooks are 27.000 de vizitatori unici din 79 de tari, care pot accesa si cumpara in acest moment peste 550 de titluri ale 266 de autori.