REAL ESTATE

40% din apartamentele ansamblului Park Residences 5, vandute din faza de constructie

24 noiembrie 2014, ora 18:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Nouvelle image (3).jpg
Ansamblul Park Residences 5 are in lucru construirea a 160 apartamente de nivel mediu plus, in partea de nord a Capitalei, in sectorul 1. Dintre acestea, aproximativ 40% au fost cumparate din faza de proiect, potrivit Nordis, compania imobiliara care se ocupa de vanzari. Cele mai multe apartamente vandute sunt cu doua si trei camere.

„Nordul este cea mai dorita zona rezidentiala din Bucuresti, datorita proximitatii fata de largi zone verzi ca Parcul Herastrau si de mari centre comerciale, a prezentei sediilor angajatorilor de top, dar si a faptului ca aici nu exista parcuri industriale si nici aglomerari urbane ca in celelalte zone ale Bucurestiului. In prima faza de constructie, apartamentele au fost achizitionate in special de investitori, spre a fi ulterior inchiriate, existand o cerere mare de apartamente pentru inchiriere, in aceasta zona”, declara Emanuel Postoaca, general manager al Nordis.  

Ansamblul Park Residences 5 are in lucru construirea a 160 locuinte, de la studiouri, la apartamente de doua, trei, patru si cinci camere, deservite de o zona comerciala de circa 600 mp, cu piscina, sala de fitness, sauna, un magazin shop&go, un loc de joaca pentru copii, un salon de infrumusetare si un bancomat. Cladirile elegante au un regim redus de inaltime, demisol, parter si patru etaje. Complexul este prevazut cu paza si sisteme de supraveghere video si interfon.  

Ansamblul Park Residences 5 se afla amplasat in partea de nord a Capitalei, in sectorul 1, pe strada Nuferilor, Straulesti, in apropierea lacului cu acelasi nume. Preturile locuintelor din ansamblu 5 sunt cuprinse intre 49.000 euro + TVA si 190.000 Euro + TVA, in functie de suprafata si pozitie in amsamblu.  Suprafetele construite variaza intre 44 mp, pentru studiouri si 170 mp construiti, pentru apartamentele de cinci camere.  Lucrarile au demarat in noiembrie 2013, iar acum constructia ansamblului se afla la stadiul de montare a ferestrelor si trecere la finisaje interioare, fiind realizata in proportie de 70%. Finalizarea intregului complex este prevazuta pentru primavara viitoare, respectiv lunile aprilie-mai 2015.  

„Estimam ca vanzarile vor avea un ritm si mai accelerat, in momentul in care vom termina finisarea integrala a primelor apartamente, ansamblul Park Residence 5 devenind astfel accesibil si pentru cumparatorii end-useri, cei care se finanteaza in general prin credite bancare.  

Ultimul ansamblu construit de catre developer, Park Residence 4, avand 24 apartamente de lux, din zona Soseaua Nordului, l-am realizat si vandut integral pe timp de criza, intre anii 2012 - 2013”, completeaza Emanuel Postoaca.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 16:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter