- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Casa din Austria unde a copilarit Arnold Schwarzenegger a devenit muzeu

30 Jul, 15:43 • Redactia DailyBusiness
Casa din Austria in care a copilarit Arnold Schwarzenegger a fost deschisa ca muzeu, sambata, cand cunoscutul actor si fost guvernator al Californiei a implinit 64 de ani.
Casa din Austria unde a copilarit Arnold Schwarzenegger a devenit muzeu

Printre obiectele expuse in noul muzeu se numara patul din copilarie al vedetei, o motocicleta folosita in unul dintre filmele din seria „Terminator”, precum si o replica a biroului pe care l-a folosit pe perioada mandatului de guvernator al Californiei.

Schwarzenegger, care a parasit satul Thal, situat in apropierea orasului Graz, in 1966, a aprobat acest proiect.

Arnold Schwarzenegger „se intoarce mereu aici cand este in Austria. Mereu viziteaza Thal”, a declarat Helga Forstner, o angajata a muzeului. „Oamenii il plac pentru ca a fost un baietel de la tara si cariera sa a fost incredibila. Cred ca austriecii sunt mandri ca el este un cetatean austriac”, a mai spus ea.

In muzeu sunt prezentate si numeroase fotografii cu Schwarzenegger si Maria Shriver, cea cu care a fost casatorit 25 de ani, conform [url= http://www.mediafax.ro/life-inedit/casa-din-austria-unde-a-copilarit-arnold-schwarzenegger-a-devenit-muzeu-8545871/ ]Mediafax[/url].