- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Circa 12% din primul proiect rezidential al Avantia in Romania a fost rezervat

22 May, 00:09 • cristina.mihai
Circa 10-12% din proiectul rezidential 1 Decembrie din Capitala, primul dezvoltat de compania spaniola Avantia in Romania, a fost rezervat pana in prezent, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Circa 12% din primul proiect rezidential al Avantia in Romania a fost rezervat

Aceste rezervari sunt rezultatul participarii la targul imobiliar Timon de la finalul lui 2008. Dupa participarea la editia din primavara acesta, reprezentantii companiei spera sa obtina rezultate similare.

Proiectul Avantia, cu 110 locuinte, reprezinta o investitie de circa 12 milioane euro si va fi amplasat in zona de est a Capitalei, la intersectia strazii Liviu Rebreanu cu bulevardul 1 Decembrie.

Preturile unitatilor locative pornesc de la 64.000 de euro.

Lucrarile de constructie vor incepe in perioada urmatoare, si urmeaza sa fie finalizate in a doua parte a anului 2011.

Intrata in Romania in 2006, compania Avantia, al carei actionar majoritar si administrator este grupul Peyber, unul dintre principalii jucatori pe piata constructiilor si dezvoltarilor imobiliare din Spania, detine in acest moment un portofoliu de 140.000 metri patrati de terenuri in Bucuresti.

Pe termen mediu si lung, compania are in plan sa dezvolte in Romania peste 650.000 metri patrati de spatii rezidentiale, office si comerciale.