- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Conarg a vandut 25% din Quadra 2

15 Apr, 11:22 • Redactia DailyBusiness
Compania Conarg Real Estate a vandut 25% din cele 242 de unitati locative construite deja in proiectul rezidential Quadra 2 din zona Politehnica din Capitala.
Conarg a vandut 25% din Quadra 2

„Asa cum anticipam, odata cu livrarea proiectului ritmul de vanzari a crescut la Quadra 2, astfel ca din noiembrie 2010 si pana in prezent am vandut 25% din apartamentele disponibile”, spune Romeo Cazanescu, director general la Conarg Real Estate, dezvoltatorul proiectului Quadra 2.

Ansamblul Quadra 2 este compus din 226 de garsoniere cu suprafete cuprinse intre 37-51 mp si 16 apartamente de 2 camere cu suprafete de 75 mp. Preturile pentru garsoniere incep de la 38.900 euro + TVA, iar cele pentru apartamentele de 2 camere de la 72.000 euro + TVA.

Quadra 2 este amplasat in imediata vecinatate a primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, in zona Parcului Politehnicii, langa hypermarket-ul Cora, mall-ul Plaza Romania si foarte aproape de baza sportiva IDM.

Ansamblul Quadra 2 a fost livrat in noiembrie 2010.

Conarg Real Estate a fost infiintata in 2006 ca parte a grupului Conarg specializata in afaceri in domeniul imobiliar. Grupul pitestean este format din cinci companii: Conarg SA – firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti, Conarg Construct, Conarg Consulting – ambele cu activitate in constructii, Conarg Real Estate – dezvoltator imobiliar si Conarg Trade – specializat in distributie de materiale de constructii.

Conarg Real Estate a livrat pana in prezent peste 1.500 de unitati locative in ansamblurile rezidentiale Quadra Place si Quadra 2 situate in zona Politehnica si in complexul Rasarit de Soare din cartierul Titan.