REAL ESTATE

Dezvoltatorul Cosmopolis investeste inca 20 mil. euro in cel mai mare proiect rezidential din Nordul Bucurestiului

19 ianuarie 2016, ora 13:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cosmopolis 11.jpg
Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidențial din zona de nord a Bucureștiului, va investi în acest an aproximativ 20 de milioane de euro în construcția a 500 de noi apartamente și vile în cadrul proiectului și continuarea dezvoltării generale a infrastructurii din Cosmopolis.
 
"2015 a fost un an bun, cumpărătorii fiind tot mai deciși, pe fondul stabilizării prețurilor și îmbunătățirii ofertelor de creditare. Am înregistrat o creștere de 34% a vânzărilor în Cosmopolis, ajungând astfel la peste 1000 de locuințe vândute în trei ani", declară Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager și agent exclusiv al Cosmopolis.  

În acest moment sunt 2100 de locuințe finalizate în cadrul Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului numărând peste 3700 de locuitori.

Investițiile programate pentru 2016 vor fi direcționate și către continuarea dezvoltării infrastructurii generale din cadrul proiectului, cea mai importantă facilitate care va fi dezvoltată în acest an fiind un strip mall cu o suprafață închiriabilă de 3500 de metri pătrați.
 Centrul comercial va avea ca principale ancore un supermarket Carrefour cu o suprafață de 1200 de metri pătrați, un magazin miniPrix și trei restaurante.

Strip mall-ul, care este deja preînchiriat în proporție de 50% și a cărui dată de finalizare este vara acestui an, va mai include un cabinet medical generalist, petshop și clinica veterinară, o măcelarie, o curățătorie, spălătorie auto, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, beauty salon, un bistro și alte spații de servicii și va dispune de o parcare cu 60 de locuri.

Adițional, în acest an vor mai fi construite două piscine exterioare, mai multe terenuri de sport și se va continua dezvoltarea infrastructurii rutiere a proiectului, care numără deja peste 12 kilometri de drumuri publice.
 

În cadrul proiectului există deja o serie de facilități care includ un supermarket operat de Carrefour cu o suprafață de 350 de metri pătrați, gradiniță, școală primară, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, șapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal și de tenis, farmacie, pizzerie și mai multe terenuri de joacă pentru copii.

În plus, locuitorii au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera sau Aurel Vlaicu, și în weekend și până la Băneasa Shopping City, prin linii de microbuz care circulă la un interval de o oră.
 

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Cosmopolis pleacă de la 34.600 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 56 de metri pătrați, de la 48.500 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafață construită de 67 de metri pătrați, în timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafață construită de 86 de metri pătrați, are un preț de 59.700 de euro + 5% TVA.

În cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare și vile, cu suprafețe care pornesc de la 92 de metri pătrați construiți și prețuri de la 78.000 de euro + 5% TVA.
 

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos. Până în prezent,  investițiile în cadrul Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 268 de milioane de euro, în construcția de locuințe, infrastructură, spații comerciale și spații verzi.  

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidențiale din Bucuresti, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence, Politehnica Park Residence și Sun Residence Berceni.

În ultimii doi ani Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre care Alia Apartments, Rose Garden, Nordia Residence sau South City. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1300 de locuințe noi doar în București.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 24 Mai 2018, 01:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter