- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Grecii de la Sidma cer insolventa companiei care a construit Cotroceni Park

22 Feb, 19:00 • cristina.mihai
Producatorul de otel Sidma Romania, cu capital elen, solicita insolventa companiei de constructii Danya Cebus Rom, membra a grupului Africa Israel Investments, dezvoltatorul mall-ului Cotroceni Park.
Grecii de la Sidma cer insolventa companiei care a construit Cotroceni Park

Unul dintre proiectele imobiliare construite de companie pe piata locala este mall-ul Cotroceni Park.

„Pana la momentul actual, nu am fost notificati in nici un fel de acest tip de procedura intentata de catre cei de la Sidma. Cand vom primi aceasta notificare cu toate detaliile aferente, vom putea adresa reclamatiile respective (oricare ar fie ele), lucru pe care il vom face cu cea mai mare seriozitate”, a spus pentru DailyBusiness.ro, Oren Natan, directorul comercial al Danya Cebus.

„Danya Cebus este o companie stabila care se mandreste cu faptul ca nu a fost nevoita sa apara niciodata intr-o curte de judecata pentru vreun proces civil si suntem convinsi ca orice astfel de procedura nu se va materializa nicicum intr-un posibil faliment”, a adaugat Natan.

Dosarul prin care Sidma Romania cere demararea procedurii de insolventa impotriva Danya Cebus a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti pe 18 februarie.

In toamna anului trecut, firma Gotika Euro Construct a inregistrat la Tribunalul Bucuresti o somatie de plata impotriva constructorului. Litigiul a fost solutionat dupa ce Danya Cebus a platit catre aceasta firma o datorie de peste 172.000 lei, cu TVA inclus.

Danya Cebus deruleaza in prezent 5 proiecte de constructie.”Veniturile din 2009 vor fi raportate oficial in cursul lunii aprilie 2010. Putem spune insa ca prevedem o dezvoltare a companiei in anul 2010″, mai spune Natan.

Compania Sidma Romania nu a facut niciun comentariu vizavi de dosarul de insolventa pana la publicarea acestui articol.