- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Jumatate din locuintele complexului rezidential Alia Apartments au fost contractate

20 Oct, 14:10 • Redactia DailyBusiness
Aproape 50% din proiectul rezidential Alia Apartaments a fost contractat pana in prezent, dezvoltatorul complexului aflandu-se in diferite faze de negociere cu noi clienti, a anuntat miercuri compania.
Jumatate din locuintele complexului rezidential Alia Apartments au fost contractate

Complexul rezidential Alia Apartments, inaugurat recent de compania Alia, membra a grupului spaniol Alius, se afla in imediata apropiere a Arcului de Triumf din Bucuresti.

Constructia proiectului a inceput in anul 2007, iar procesul de vanzare a fost demarat in 2008.

Complexul este alcatuit din 124 de apartamente dispuse in trei cladiri cu regim de inaltime diferit – P+20 etaje, P+8 etaje, P+6 etaje – si beneficiaza de spatiu subteran de parcare securizat, pe doua nivele. S-au construit 43 de apartamente cu doua camere, 52 de apartamente cu trei camere, 20 apartamente cu 4 camere, 8 apartamente cu 5 camere si un apartament cu sase camere.

Proiectul a necesitat o investitie de 50 mil. euro. Partenerul financiar al companiei Alia, UniCredit Grup, a finantat proiectul cu aproximativ 25 mil. euro.

Apartamentele au suprafete cuprinse intre 65 mp si 300 mp, cu exceptia duplexului de sase camere, care are 617 mp. Acest apartament este singurul de acest fel pe piata din Romania datorita inaltimii la care este situat (etajul 20), a suprafetei si a modului in care este impartit si utilat. La etajele superioare ale fiecarei cladiri, exista penthouse-uri (apartamente tip duplex) care beneficiaza, pe langa camere spatioase, de piscina proprie exterioara, pe terasa.

Suprafata totala supraterana a proiectului este de 27.372 mp si include o serie de spatii destinate relaxarii locatarilor, precum o sala spatioasa de fitness, sauna si jacuzzi. Complexul va avea de un sistem de securitate operational 24 de ore din 24, cu monitorizare video si personal la receptie.

Pretul apartamentelor difera in functie de o serie de parametri, precum suprafata, etajul, pozitionarea, vederea si cladirea in care se afla si variaza intre 2.000 si 2.500 euro/mp.

Alia Apartments este un proiect al grupului Alius, realizat in parteneriat cu Unicredit Tiriac Bank, Octagon si Terraest Geotehnic (Antreprenor General structura si fundatii) si AG Alia (Antreprenor general finisaje si instalatii). AG Alia este formata din specialisti spanioli, special creata pentru proiectul derulat de grupul Alius pe piata din Romania.