- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Lichidare de stoc in imobiliare: \”Outlet\” de case pe net

17 Jun, 10:46 • Redactia DailyBusiness
Compania imobliara EuroMetropola a inaugurat astazi o noua sectiune in site-ul propriu, "Outlet de case", care isi propune sa stranga la un loc proprietatile cu cele mai mari discount-uri de pe piata si care este destinata inclusiv dezvoltatorilor care intentioneaza sa-si lichideze stocul de apartamente.
Lichidare de stoc in imobiliare: \Outlet\ de case pe net

„Acesta este un mic magazin virtual, unde sunt prezentate proprietatile care au cele mai mari reduceri de pret”, au spus reprezentantii EuroMetropola.

Pe aceasta sectiune sunt postate pana in prezent mai putin de 10 proprietati, cu discount-uri cuprinse intre 20% si 50%.

Sectiunea de pe site-ul EuroMetropola nu este o noutate, portalul imobiliar Rezidential.net lansand o sectiune de promotii care cuprinde proprietatile cu reduceri de pret si proiectele cu rate de la dezvoltator. Aceste initiative vin in conditiile in care companiile imobiliare simt nevoia sa atraga atentia asupra ofertelor cu preturi mai reduse, in incercarea de a dinamiza piata.

„Am fost determinati sa abordam aceasta strategie in primul rand datorita numarului tot mai mare de clienti care doresc proprietati evaluate mult sub pretul pietei”, precizeaza reprezentantii companiei EuroMetropola.

Ofertele care vor face obiectul sectiunii de outlet vor reprezenta atat locuinte din imobile vechi, cat si apartamente sau case noi, ale caror proprietari doresc sa le vanda la un pret promotional. In afara de proprietarii persoane fizice, serviciul se va adresa si dezvoltatorilor imobiliari care intentioneaza sa isi lichideze stocul de apartamente.

Una din primele initiative de acest fel apartine serviciului Real-Estate Premium de pe DailyBusiness.ro, unde proprietatile premium sunt listate cu preturile vechi si cu cele noi, reduse de catre proprietari pentru a dinamiza vanzarile.