- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Razvan Sin este noul director al departamentului de retail al DTZ Echinox

13 Jul, 11:57 • Redactia DailyBusiness
DTZ Echinox a anuntat marti ca l-a numit pe Razvan Sin (foto) in functia de director al departamentului de retail al companiei, inlocuind-o pe Aura Voiculescu.
Razvan Sin este noul director al departamentului de retail al DTZ Echinox

Razvan Sin s-a alaturat DTZ la inceputul lui 2007 si in ultimii 3 ani a avut o contributie semnificativa la dezvoltarea si coordonarea portofoliului de proiecte comerciale exclusive si non-exclusive ale DTZ lucrand cu clienti precum Atrium Centers, Plaza Centers, Belrom, Argo Capital Property, etc.

El a absolvit Facultatea de Afaceri Internationale, in cadrul Universitatii „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca si a acumulat doi ani de experienta in management de francize in New Hampshire, USA, si doi ani gestionand marketingul unei companii din domeniul FMCG.

„In ciuda incetinirii ritmului de dezvoltare si a scaderii consumului, cred ca suntem astazi intr-o pozitie din care putem evolua cu succes si suntem pregatiti pentru o crestere concertata, sustenabila. Sunt inca multe orase principale care nu beneficiaza de un stoc suficient de retail modern si numerosi retaileri internationali care vizeaza Romania pe termen mediu si lung”, a declarat Razvan Sin.

Aura Voiculescu, consultantul care a condus departamentul in ultimul an si jumatate, a decis sa ia o pauza din viata profesionala pentru a urma cursurile unei scoli superioare de afaceri peste hotare.

DTZ este una dintre cele mai importante companii internationale de consultanta imobiliara, cu peste 10.000 de specialisti in 148 de orase din 43 de tari din intreaga lume.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate de succes pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, una dintre firmele lider pe plan international in domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.