- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Se dezgheata piata imobiliara? Cel mai dinamic dezvoltator de locuinte din Titan pregateste un proiect si pentru cartierul Berceni

11 Jan, 13:10 • cristina.mihai
Dezvoltatorul imobiliar Adama, compania care are cele mai multe proiecte rezidentiale noi in cartierul bucurestean Titan, pregateste un proiect rezidential si pentru cartierul Berceni, din sudul Capitalei, una dintre cele mai sarace zone in proiecte rezidentiale noi, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Se dezgheata piata imobiliara? Cel mai dinamic dezvoltator de locuinte din Titan pregateste un proiect si pentru cartierul Berceni

Adama are in portofoliu circa 20 de proiecte rezidentiale in Romania (finalizate, in lucru sau in plan), dintre care 5 sunt amplasate in cartierul bucurestean Titan: Evocasa Titanium, Evocasa Swiss Cottage, Edenia, Armonia si Evocasa Optima.

Cel mai probabil, proiectul din Berceni va fi pozitionat pentru clasa medie, insa reprezentantii companiei nu au facut publice detalii despre noul cartier.

O data exacta a demararii constructiei nu a fost inca anuntata, insa cel mai probabil acest lucru se va intampla in cursul anului 2010.

„Momentan se lucreaza la planul acestui proiect. In functie de evolutia pietei si a situatiei economice nationale si internationale, vom stabili data de demarare a proiectului”, au spus reprezentantii companiei, care nu au furnizat alte detalii despre proiectul din Berceni.

In momentul de fata, grupul are in plan extinderea prin constructia de noi faze si finalizare a 9 ansambluri rezidentiale situate atat in Bucuresti, cat si in orase precum Bacau, Iasi, Ploiesti sau Brasov. Acestea vor cuprinde, in total, peste 3.000 de locuinte.

„Am ales sa investim in continuare in Romania, dar sa si coordonam de aici intreaga activitate internationala pentru ca aceasta tara are un potential mare de a se dezvolta”, a declarat Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama.

Compania va mai lansa proiecte rezidentiale noi si in Ucraina si Republica Moldova.

Primul proiect imobiliar pe care Adama il va lansa in Ucraina se numeste Riverside Exclusive si va fi construit la Kiev. Ansamblul va fi alcatuit din 100 de vile private de lux si medii.

Tot in Ucraina, Adama va dezvolta si prima micro-regiune, ce va purta numele Zaporozhye Residences, care va contine peste 1.000 de locuinte de lux si medii, oferind un set complet de facilitati si servicii, toate aflate in interiorul sau.

Compania are in plan construirea a doua ansambluri rezidentiale la Chisinau, care vor impune un nou standard pe piata imobiliara locala. Primul dintre ele se numeste Chisinau Residences, va cuprinde 200 de locuinte.

Cel de-al doilea proiect, numit Chisinau Exclusive va cuprinde 100 de apartamente de lux.