- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Se poate si ieftin: Un grup de investitori romani fac 500 de garsoniere cu preturi de la 25.000 de euro

05 Oct, 13:22 • cristina.mihai
Un grup de persoane fizice au demarat, in sudul Capitalei, 6 proiecte rezidentiale de mici dimensiuni, cu un numar total de 500 de garsoniere, mizand pe preturile mici de vanzare. Primul proiect, cu 60 de unitati, este vandut aproape integral.
Se poate si ieftin: Un grup de investitori romani fac 500 de garsoniere cu preturi de la 25.000 de euro

Preturile garsonierelor vor fi cuprinse intre 25.000 si 40.000 euro.

Dezvoltatorii, care au mai realizat si in anii trecuti proiecte imobiliare mici, au ales terenuri in zone mai putin dezvoltate, dar cu infrastructura buna si au profitat de costurile reduse de constructie. In plus, au adus pe piata un produs de nisa, blocuri compuse exclusiv din garsoniere, un tip de locuinte pe care tinerii il cauta, ca urmare a pretului de vanzare mai mic.

Primele 3 proiecte cu 250 de garsoniere au demarat deja si presupun o investitie totala de circa 3 milioane euro, a spus pentru DailyBusiness.ro Catalin Grigore, directorul agentiei imobiliare Premier, compania care vinde proiectele.

Primul proiect din zona Brancoveanu-Luica, cu 60 de garsoniere este deja vandut in proportie de 90% si va fi finalizat in aceasta luna.

Al doilea proiect este amplasat in zona Berceni-Metalurgiei si va cuprinde 150 de garsoniere, iar al treilea va fi localizat in zona soseaua Oltenitei-Ira si va avea 40 de garsoniere. Aceste doua proiecte au inceput deja se fie ridicate, insa vanzarile vor demara abia dupa finalizarea structurii.

Grupul de investitori a mai cumparat doua terenuri in zona de sud si urmeaza sa mai achizitioneze inca unul.