- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Spaniolii de la Gea 21 reiau lucrarile la proiectul Laguna Residence

06 Jul, 14:51 • Redactia DailyBusiness
Gea 21, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata spaniola a constructiilor, a reluat si va finaliza lucrarile la proiectul Laguna Residence prin intermediul filialei sale din Romania - Gea International Development, a anuntat marti grupul spaniol.
Spaniolii de la Gea 21 reiau lucrarile la proiectul Laguna Residence

Aspartamentele din faza 1A (primele 5 blocuri ce contin 140 de apartamente) se vor livra intre finalul acestui an si primele luni din 2011, iar cei interesati pot vizita deja showroom-ul.

Proiectul Laguna Residence, ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux pe malului lacului Tei, a fost demarat in 2007 de catre firma Gea Prasa International Construct, un joint venture intre 2 grupuri spaniole: Grupo Prasa si Gea 21.

Dupa o perioada in care ritmul de lucru a fost mai lent, datorita procesului de separare a asociatilor din joint venture – Gea 21 si Grupo Prasa – proces finalizat la sfarsitul lunii mai 2010, lucrarile vor fi reluate in forta pe santierul de pe malul Lacului Tei incepand cu luna iulie a acestui an.

In acelasi timp, de luni, 12 iulie, in incinta santierului, se va deschide showroomul in care cei interesati vor putea studia in detaliu atat finisajele din apartamente cat si cele din zonele comune.

Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate:constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara.

Printre proiectele la care a participat in Spania se numara – lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale.