REAL ESTATE

Vile noi la pret de Prima Casa

15 octombrie 2014, ora 10:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
primacasa2.jpg
Daca la momentul demararii programului Prima Casa, in iunie 2009, in plafonul de 60.000 de euro se incadrau doar apartamentele din blocurile vechi, dupa mai bine de cinci ani, cu aceasta suma poate fi achizitionata chiar o vila nou-construita – atat la marginea Bucurestiului, cat si a celorlalte mari orase ale tarii.

Iata o selectie de cateva proprietati ce pot fi achizitionate integral prin intermediul unui credit co-garantat de catre stat, potrivit Imobiliare.ro.      

Bucuresti: In Branesti, o locuinta finalizata in 2010, de 200 de metri patrati utili, cu teren de 450 de metri patrati, are un pret cerut de 60.000 de euro. Constructia este structurata pe parter si mansarda, primul nivel este compartimentat in trei camere, iar mansarda este la stadiul de rosu.    

Cu aceeasi suma poate fi achizitionata si o casa ridicata anul acesta la gri in nordul Bucurestiului, in orasul Buftea. Unitatea locativa dispune de o suprafata utila de 190 de metri patrati, este compusa din cinci camere (plus dependinte) si este amplasata pe un lot de 500 de metri patrati.    In Bragadiru, o casa tip duplex, finalizata anul trecut, este listata pe Imobiliare.ro la acelasi pret, de 60.000 de euro. Locuinta este structurata pe parter, etaj si mansarda, are o suprafata utila de 150 de metri patrati si o curte de 50 de metri patrati.    

Tot cu plafonul maxim acceptat de catre stat pentru achizitia unui apartament vechi poate fi achizitionata si o vila nou-construita in zona de sud a Capitalei, la intrarea in  Popesti Leordeni (zona Drumul Fermei). Locuinta face parte dintr-un ansamblu de 12 vile insiruite si este structurata pe parter, etaj si pod. Constructia poate fi compartimentata in trei sau patru camere, are o suprafata utila de 103 metri patrati, iar terenul aferent se intinde pe 80 de metri patrati.      

In comuna Berceni, o casa cu patru camere, alcatuita din parter si etaj, este scoasa la vanzare cu 59.900 de euro. Locuinta face parte dintr-un ansamblu rezidential, are o suprafata utila de 100 de metri patrati, iar terenul ocupa 270 de metri patrati.    

Cluj-Napoca: In Floresti, la doar cativa kilometri de Cluj-Napoca, o vila tip duplex, amplasata pe un teren de 140 de metri patrati (din care 40 de metri patrati este suprafata curtii), are un pret cerut de 57.000 de euro. Locuinta a fost finalizata in 2007, are 100 de metri patrati utili, este dispusa pe parter si etaj si compartimentata din trei camere (living si doua dormitoare). Tot in Floresti, o casa cu patru camere, in suprafata de 90 de metri patrati utili, construita in anul 2009, este scoasa la vanzare la un pret de 55.000 de euro.    

Brasov: In orasul Sacele, o casa de patru camere, de 140 de metri patrati utili, poate fi achizitionata cu 57.000 de euro; locuinta a fost finalizata in anul 2010, este construita din caramida si amplasata pe un teren de 150 de metri patrati. In localitatea Sanpetru, o casa tip duplex, P+M, ridicata anul acesta, are un pret cerut de 59.000 de euro, pentru o suprafata utila de 70 de metri patrati, plus teren de 250 de metri patrati; parterul este complet finisat si compartimentat in trei camere, iar la mansarda pot fi amenajate inca doua dormitoare.    

Timisoara: In Mosnita Noua, o unitate locativa tricamerala, de 90 de metri patrati, este disponibila spre vanzare in schimbul a 57.000 de euro; locuinta a fost construita in 2014, pe un teren de 677 de metri patrati. In Dumbravita, o locuinta cu trei camere, de 84 de metri patrati utili, aflata momentan in constructie, poate fi achizitionata cu 55.000 de euro; casa este structurata pe parter si etaj, face parte dintr-un ansamblu de vile insiruite si dispune de o curte proprie de 150 de metri patrati. Oferte similare pot fi gasite si in Giarmata sau Giroc.    

Constanta: In comuna Cumpana, o vila cu sapte camere, de 170 de metri patrati utili, are un pret cerut de 55.000 de euro; locuinta a fost construita in 2007, pe un teren de 500 de metri patrati. In aceeasi localitate, o vila cu patru camere, de 100 de metri patrati utili, este listata pe Imobiliare.ro la un pret de 53.000 de euro. Constructia a fost ridicata anul trecut, pe un teren de 450 de metri patrati.    

Iasi: In zona Popas Pacurari, o vila cu patru camere, finalizata in 2014, complet finisata, are un pret cerut de 60.000 de euro. Locuinta dispune de o suprafata utila de 130 de metri patrati si este amplasata pe un teren de 420 de metri patrati. In zona Valea Adanca, o casa P+1E, construita in 2010, poate fi achizitionata cu 59.900 de euro; aceasta este compusa din trei camere, are o suprafata utila de 160 de metri patrati si o curte de 400 mp.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din REAL ESTATE
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Articole similare
Ultima ora
Duminica, 24 Iunie 2018, 09:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter