TURISM

Turismul romanesc se vinde bine la targurile din Austria si Germania

17 ianuarie 2012, ora 16:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
peles_castle_2.jpg
Vacantele in Romania se bucura de mare succes la targurile internationale de turism din Viena si Stuttgart. Mai multe destinatii turistice romanesti au fost incluse in ofertele tour-operatorilor straini prezenti la targurile internationale de turism "Ferien Messe" de la Viena si "Caravan, Motor, Tourismus" (CMT) de la Stuttgart.


Unele agentii straine au ales chiar obiective turistice romanesti pentru a ilustra copertile ghidurilor cu care s-au prezentat la targ, iar toate sejururile in tara noastra oferite de un tour-operator austriac au fost epuizate.

La Targul International de Turism "Ferien Messe" de la Viena, desfasurat in perioada 12 - 15 ianuarie, agentia Kneissl Touristik a oferit un tur complet al Romaniei (pe ruta Oradea Sibiu Brasov Sinaia Bucuresti Constanta Iasi - Baia Mare, cu oprire la mai multe manastiri din Moldova si in Delta Dunarii), iar pe coperta brosurii agentia a ales sa promoveze Manastirea Voronet.

Vacante in Romania au oferit si alti tour-operatori austrieci prezenti la Targul international de la Viena, Klug der Reiselewe (care a vandut destinatii din Delta Dunarii si Transilvania), Gruber, Club 50 si Ruefa Reisen. Mai mult, oferta pentru un sejur romanesc cu destinatia Bucuresti Sinaia Bran, pe care a oferit-o la targ agentia austriaca Ruefa Reisen a fost epuizata, toate locurile disponibile fiind vandute.Standul Romaniei din cadrul targului de la Viena a gazduit 26 de expozanti, hotelieri, agentii si asociatii de turism, autoritati publice locale si operatori economici din domenii conexe turismului.

La Targul International de Turism "CMT" de la Stuttgart, desfasurat in perioada 14 - 22 ianuarie, Romania este prezenta in ofertele mai multor tour-operatori de pe piata germana, printre care Messerschmidt Reisen, Neckermann, ITS si Gebeco/Dr Tigges. Acestia ofera produse turistice care fac parte din strategia brandului turistic national al Romaniei (circuite, city-breaks, turism balnear, turism montan), precum si oferte pe litoralul romanesc.
MDRT a organizat un stand al Romaniei si la Targul international de la Stuttgart, in cadrul caruia sunt prezenti cu oferte 20 de expozanti romani.

Targul International de Turism "Ferien Messe" de la Viena, desfasurat in perioada 12 - 15 ianuarie si aflat la cea de-a 37-a editie, este cel mai mare targ de profil din Austria. La actuala editie au fost inregistrati peste 800 de expozanti din aproximativ 70 de tari. Editia precedenta a avut un numar de 116.000 de vizitatori, dintre care peste 3.000 au fost specialisti din sectorul turistic.

Targul International de Turism "Caravan, Motor, Tourismus" de la Stuttgart, desfasurat in perioada 14 - 22 ianuarie si aflat la cea de-a 44-a editie, este cel mai mare targ european dedicat turismului de caravana si camping, croaziere si concedii cu ambarcatiuni fluviale si maritime, cura, tratament si wellness. La actuala editie au fost inregistrati aproximativ 1.900 de expozanti din 180 de tari si sunt asteptati in jur de 220.000 de vizitatori.

Standurile Romaniei organizate de MDRT in cadrul celor doua targuri internationale de turism sunt finantate din fondurile europene alocate pentru promovarea tarii ca destinatie de turism.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter