TURISM

Wizz Air continua ofensiva in Bucuresti: Va zbura si spre Palma de Mallorca de la vara

30 noiembrie 2011, ora 17:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4ebbb326389b9.jpg
Wizz Air va introduce o noua ruta din Bucuresti catre Palma de Mallorca (Spania), incepand cu 23 iunie 2012.áOdata cu introducerea noului serviciu si a celui catre Verona, anuntat la inceputul lunii, numarul de destinatii Wizz Air disponibile din Bucuresti va ajunge la 21 vara viitoare.

ôWizz Air estimeaza sa transporte 1.5 milioane de pasageri din si spre Bucuresti in 2011, ceea ce reflecta o crestere anuala de 40%ö, a declarat John Stephenson, vicepresedinte Executiv Wizz Air.

Pe langa cele doua noi rute, Verona si Palma de Mallorca, compania creste frecventele pe toate celelalte destinatii operate din Capitala.

áAstfel, spre Milano compania mai adauga 5 zboruri pe saptamana in vara lui 2012, ajungand la 14, iar spre Venetia mai adauga 4, pana la 11.áCatre Madrid si Dortmund, compania mai adauga cate doua zboruri saptamanale pe fiecare destinatie urmand sa opereze de cate 7 ori pe saptamana. Tot 2 zboruri mai adauga si spre Bari, ajunmgand la 4. Pe Cuneo Torino se adauga un zbor pana la 3, iar pe Catania si Bologna tot cate un zbor pana la cate 5 saptamanal pentru fiecare ruta. á Spre Pisa compania va opera cate trei zboruri saptamanal de anul viitor, adaugand un nou zbor.

Bucurestiul acopera 50% din vanzarile Wizz Air pe piata romaneasca.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 20:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter