- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia Duster are o nouă identitate vizuală. Cum arată acum SUV-ul românesc

30 Nov, 09:40 • Cassano Sabrina
Dacia Duster are o înfățișare complet nouă. Aceasta a mai trecut printr-un facelift, dar acum și-a actualizat gama cu elemente noi de design.

Dacia Duster are o înfățișare complet nouă.  Duster Cool Travels a prezentat un model Duster 2023 și deja putem observa câteva detalii prin care se evidențiază de vechile modele.

Dacia Duster are o indentitate vizuală nouă

Dacia Duster pare să fie un model care se bucură de mult succes în rândul celor pasionați de mașini. Totul a luat naștere în 2010, atunci când a fost lansată prima gamă Dacia Duster. 2017 a fost anul care a adus o nouă generație de modele Duster care se află încă în producție. Odată cu adoptarea unei noi imagini de brand de către Dacia și gama de autovehicule a fost și ea actualizată. Duster Cool Travels a prezentat un model Duster 2023 și deja putem observa câteva detalii prin care se evidențiază de vehile modele.

Dacă vorbim de aspectul exterior nu există mari diferențe, însă sunt totuși câteva detalii. Așa cum putem observa mașina este vopsită în nuanța de Urban Grey. Videoclipul este filmat la munte așa că nuanțele se reflectă și mai bine.

În ceea ce privește partea frontală, aceasta a rămas la fel. Dacă ne îndreptăm spre lateral, atunci remarcăm jantele noi care au noi capace centrale cu sigla actualizată, iar inscripția 4X4 s-a mutat de pe aripă pe hayo.

În ceea ce privește partea din spate, putem observa  că vechea emblemă a fost înlocuită  a fost înlocuită de textul DACIA. Dacă vorbim de partea din stânga acolo zărim o emblemă Duster, iar în partea din dreapta s-a mutat inscripția 4X4 menționată anterior.

Cum arată interirul

În ceea ce privește interiorul nu sunt modificări foarte mari, am putea remarca doar culorile și materiale. Anumite texturi și culori, precum cele folosite pe comenzile climatizării sau pe selectorul tracțiunii integrale, au fost actualizate. Volanul are și el un aspect nou ce are o nouă paletă de culori. Logo-ul a dispărut, fiind înlocuit de textul DACIA, la fel ca pe portbagaj.

Prețul unui Duster nou este de 15.550 de euro.