- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia la Frankfurt: un model de curse si o masina de pompieri

13 Sep, 15:16 • razvan.codorean
Dacia prezinta la cea de-a 64-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, doua versiuni noi de Duster, unul pregatit pentru curse - Duster Pikes Peak si un alt model special echipat pentru pompieri.
Dacia la Frankfurt: un model de curse si o masina de pompieri

In rest, Dacia nu vine cu nicio noutate, preferand sa lanseze, abia in 2012, noul Logan si [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/cum-arata-noul-monovolum-pe-care-vrea-sa-l-lanseze-dacia-galerie-foto-65012/]Dacia Popster[/url], relateaza
[url=http://www.gsp.ro/sporturi/auto/foto-dacia-la-salonul-de-la-frankfurt-are-un-duster-de-curse-si-unul-pregatit-pentru-pompieri-in-2012-vine-cu-doua-modele-noi-262053.html]Gsp.ro[/url]

Noua generatie Logan va fi prezentata la salonul auto de la Paris, urmand sa apara in showroom-uri pana la finalul anului viitor, afirma revista auto franceza Caradisiac. Expertii citati de DailyBusiness.ro afirma ca noul model va avea un aspect de inspiratie germana.

Francezii de la Renault vor sa dea lovitura cu o masina „mai germana, mai nordica, onesta ca un Volkswagen” insa ceva mai scumpa ca „legendarul” Logan, prima ”masina globala” a producatorului de la Mioveni.  

Potrivit jurnalistilor de la Caradisiac, Logan 2 va fi cu 15 cm mai lunga decat modelul actual, urmand sa aiba probabil 4,4 metri lungime. La capitolul motorizari nu vor fi mari schimbari, noul Logan urmand sa fie propulsat de noile 105 CP benzina si 110 CP diesel.

Principalele atuu-uri vor fi, insa, ca si in cazul actualului model, pretul competitiv, spatiul interior mare, portbagajul si, in general, tinuta de drum.
Francezii de la Caradisiac vorbesc de un pret de plecare de 7800 euro.

Mai multe detalii [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/dacia-reinventeaza-loganul-cum-va-arata-noul-model-66806/]aici[/url]

Sapte modele Dacia au fost lansate pana in prezent sub marca Renault, si anume: Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia VAN, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway si Dacia Duster.