- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Emma Răducanu a schimbat Dacia Sandero cu un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet. Cât costă noua sa limuzină

31 Oct, 20:23 • Gabriela Andreescu
Vedeta tenisului mondial, Emma Răducanu, a fost recent fotografiată la volanul unui Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet. Noua mașină argintie a Emmei, cu capotă roșie, are o viteză maximă de 192 mph și poate ajunge de la 0 la 62 mph în 3,6 secunde
Emma Răducanu a schimbat Dacia Sandero cu un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet. Cât costă noua sa limuzină

Chiar daca declara luna trecută că își iubește Dacia Sandero, pe care a cumpărat-o la mâna a doua cu 5.000 de lire sterline în urmă cu doi ani, Emma Răducanu pare să-și fi schimbat radical opinia, odată cu semnarea unui contract cu Porsche. În martie, campioana a devenit ambasador al mărcii Porsche, ocazie cu care a declarat că încă din copilărie visul ei a fost să dețină un model 911

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, a fost fotografiată de paparazzi la volanul unui Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet în drumul său spre Centrul Național de Tenis din Roehampton, sud-vestul Londrei.

Prețurile pentru modelul respectiv încep de la 124.800 lire sterline. Dacia Sandero, în schimb, a fost numită odată cea mai ieftină mașină din Marea Britanie. Modelul românesc poate fi cumpărat nou pentru mai puțin de 12.000 de lire sterline, are o viteză maximă de puțin peste 100 mph și durează aproximativ 12 secunde pentru a trece de la 0 la 62 mph.

Emma Răducanu, în vremurile în care se afișa cu o Dacia Sandero
Emma Răducanu, în vremurile în care se afișa cu o Dacia Sandero

Emma Răducanu a spus că prima ei pasiune nu a fost tenisul, ci sporturile cu motor și visul ei din copilărie a fost să dețină un Porsche 911.

Parteneriatul cu Porsche este una dintre multele afaceri profitabile pe care le-a semnat de când a câștigat US Open în septembrie anul trecut.

„Prima mea amintire a fost în copilărie, cu unul dintre modelele 911 ale antrenorului meu . Ori de câte ori veneam la antrenament, îi vedeam Porsche-ul și mă făcea să visez să stau într-o zi în al meu”, declara Emma odată cu semnarea contractului de sponsorizare cu Porsche.

Vedeta tenisului a avut o ascensiune rapidă la statutul de celebritate de top după triumful ei la US Open în septembrie anul trecut și de atunci a fost invitată să fie ambasador pentru o serie de mărci de lux.

„Când eram mai tânără îmi amintesc că Marele Premiu Porsche a fost întotdeauna un turneu mare și un turneu unic foarte diferit, pentru că câștigătorul intra în posesia unui Porsche. A fost întotdeauna ceva foarte special”, a mai spus Emma Răducanu.

„Când creșteam, mergeam la Brands Hatch și mă uitam la finala Cupei Porsche Carrera.Adrenalina pe care o aveam din sporturile cu motor și să văd Porsche-urile a fost de fapt cea mai distractivă parte a săptămânii mele,” mai declara vedeta tenisului.

Din câștigurile sale de 1,8 milioane de lire sterline la US Open, adolescenta își poate permite să cumpere până la 20 de Porsche 911-uri noi, care pornesc de la 89.800 de lire sterline, comentează Daily Mail.

Dar, deocamdată, se crede că adolescenta se concentrează mai degrabă pe tenis decât pe mașini, deoarece părinții ei Ian și Renee „au grijă” de finanțele ei.

Citește și: Dacia scoate grupul Renault din criză. Marca românească a înregistrat un număr al înmatriculărilor de maşini noi peste cel al tuturor modelelor Renault.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult