- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Google Trafic, disponibil si in Romania. Vezi cat de aglomerat este drumul

20 Jun, 12:23 • adrian.mihaltianu
Google Trafic, una dintre cele mai utilizate aplicatii din lume, este disponibila si in Romania incepand cu 20 iunie. Astfel, se poate vedea online (de pe laptop, telefon sau tableta), in timp real, cum se circula pe strazile din Bucuresti sau pe autostrazi.
Google Trafic, disponibil si in Romania. Vezi cat de aglomerat este drumul

„Daca pe drumurile pe care calatoriti nu apar inca informatii despre trafic, nu va faceti griji. In timp, informatiile despre conditiile din trafic pot fi imbunatatite cu cat mai multi utilizatori vor folosi [url= http://googleblog.blogspot.ro/2009/08/bright-side-of-sitting-in-traffic.html]navigarea cu harti Google sau hartile Google pentru mobil[/url]”, au mentionat reprezentantii Google.

Utilizatorii noi pot verifica conditiile de trafic vizitand [url=http://maps.google.ro/]http://maps.google.ro/[/url] si accesand stratul de trafic in widget-ul din partea superioara dreapta a hartii. Aceste informatii de trafic sunt disponibile si pe Hartile Google pentru dispozitive mobile si cu Navigarea cu Harti Google Navigation.

[b]Drumurile rosii sunt cele mai aglomerate[/b], iar pe cele verzi traficul este degajat, putandu-se ajunge cel mai rapid la destinatie.

[img=3057][/img]
Miercuri, hartile Google si-au extins acoperirea serviciului de vizualizare a conditiilor de trafic in timp real, pentru a include 7 tari noi: Belarus, Estonia, Letonia, Mexic, Peru, Romania si Africa de Sud, au anuntat oficialii Google.

In acelasi timp, compania a extins acoperirea pe mai multe drumuri din 19 de tari si regiuni in care conditiile de trafic sunt deja disponibile: Australia, Belgia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Noua Zeelanda, Puerto Rico, Rusia, Spania, Suedia, Taiwan si Marea Britanie.