- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Hyundai lanseaza la Paris patru noi autovehicule

15 Sep, 11:03 • razvan.codorean
Coreenii de la Hyundai vor lansa in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, noile modele ix20, i10, Genesis Coupe si ix35 Blue.
Hyundai lanseaza la Paris patru noi autovehicule

Hyundai ix20 este cel de-al doilea model european care adopta noua linie de design Hyundai, intitulata ‘fluidic sculpture’, diferentiindu-se facil de imaginea uzuala, cubica, asociata segmentului din care face parte.

Versiunea prezentata la Paris va fi disponibila pentru vanzare pana la finele acestui an si pune la dispozitie un pachet de servicii complet: economie de combustibil si emisii CO2 reduse, cele mai noi tehnologii in materie de siguranta pasiva si activa, precum si beneficiile ‘Five Year Triple Care’ – 5 ani garantie integrala, fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

La Salonul Auto de la Paris va fi prezentat si noul i10, care prezinta o gama larga de imbunatatiri: design modificat in concordanta cu noua linie Hyundai si un nou motor de 1.0 litri ce emite numai 99 g/km de CO2.

Cel de-al treilea model ce va fi prezentat in cadrul salonului va fi Genesis Coupe. Dotat atat cu un motor de 2.0 litri turbo si 210 CP, cat si cu motorizare superioara de 3.8 litri V6 si 303 CP, noul model va fi disponibil pentru vanzare in ultimul semestru din 2010.

Tot in cadrul salonului de la Paris, Hyundai va lansa ix35 Blue, a carui caracteristica principala o reprezinta emisiile scazute de CO2, de numai 135 g/km. In versiunea hibrida, ix35 diesel modelul se lauda cu emisii de numai 117 g/km.