- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Lubexpert se extinde in Ungaria si Slovacia

31 Jul, 17:15 • adrian.mihaltianu
Compania Lubexpert, distribuitor autorizat Exxon Mobil in Romania, a anuntat marti intrarea pe doua noi piete, respectiv Ungaria si Slovacia.
Lubexpert se extinde in Ungaria si Slovacia

Decizia de extindere a companiei Lubexpert a fost luata in urma anuntului de intentie al Exxon Mobil de a deservi cele doua piete prin intermediul unui distribuitor unic. Planul de afaceri propus de Lubexpert Romania a fost ales castigator, compania concurand cu distribuitori importanti din Germania, Austria, Polonia si alte piete mult mai dezvoltate decat cea din Romania.

Prezenta pe piata romaneasca din 2002, cu echipe de vanzari dedicate segmentelor auto, vehicule comerciale si industriale, Lubexpert deserveste peste 1.500 clienti proprii si peste 4.500 clienti prin intermediul retelei Autonet Import – principalul jucator pe piata romaneasca a pieselor auto aftermarket.

Lubexpert Romania este furnizor pentru peste 100 reprezentate auto din retele cum ar fi: VW, Nissan, Porsche, Skoda, Seat, Audi, Toyota, Dacia, Renault, etc. Printre alti clienti importanti Lubexpert Romania se numara si Metro, Praktiker, Real si OBI.  Lubexpert este de asemenea importator si furnizor pentru Volvo Trucks lubrifianti OEM.

„Timp de 10 de ani, am evoluat impreuna cu partenerii traditionali oferindu-le produse de cea mai inalta calitate si am incercat permanent sa aducem un plus de valoare prin serviciile noastre” sustine Constantin Pasoi.

Lubexpert estimeaza pentru acest an vanzari de 4,2 milioane euro in Ungaria si de 3,5 milioane euro in Slovacia.

Lubexpert Romania a inregistrat in 2011 o crestere a volumului distribuit de 11%, realizand o cifra de afaceri de aproximativ 60 milioane de lei.

In prezent compania are 65 de angajati, fata de 15 in 2002, care activeaza in filialele Lubexpert Romania din: Bucuresti, Satu Mare, Iasi, Timisoara, Tg. Mures, Craiova, Cluj Napoca, Constanta, Brasov si Oradea.