- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Mercedes-Benz lanseaza noi pachete de revizii si garantia extinsa

22 Sep, 15:29 • razvan.codorean
Mercedes-Benz Romania a anuntat miercuri lansarea a doua noi dotari optionale: pachete de revizii si garantie extinsa adresate atat autoturismelor noi :'Pachetul de revizii' si 'Garantia extinsa'.
Mercedes-Benz lanseaza noi pachete de revizii si garantia extinsa

Potrivit unui comunicat al companiei, clientii au la dispozitie doua variante din care sa isi aleaga serviciile de revizie: Pachetul de revizii si Pachetul de revizii+.

La momentul achizitionarii automobilului, clientul poate contracta oricare din cele doua pachet de revizii ce reduc costurile de intretinere pe o perioada de maximum 5 ani sau un rulaj de 160.000 km.

In functie de necesitatile fiecarui client, serviciile incluse in pachetele de revizii variaza de la lucrari de revizii tehnice periodice conform caietului de revizii al producatorului, inlocuirea filtrelor in cadrul reviziilor tehnice periodice, lucrari de lubrifiere in cadrul reviziilor tehnice periodice, toate fluidele de lucru prevazute pentru inlocuire in cadrul reviziilor tehnice periodice pana la placute de frana si saboti, discuri de frana si saboti, lamelele stergatorului de parbriz si curea pentru agregate.

Serviciile incluse in cele doua pachete de revizii pot fi oricand completate de optiunile ‘Garantiei extinse’.

In plus fata de garantia de doi ani oferita de producator, Mercedes-Benz a creat doua optiuni ale ‘Garantiei extinse’.

‘Garantia extinsa’ include servicii pentru motor, transmisie manuala si automata, punti si cutie de transfer si este solutia perfecta in cazul defectiunilor neprevazute ale acestor componente.

‘Garantia extinsa+’ reprezinta nivelul absolut de ingrijire a autoturismului, venind in plus cu un program de asistenta pentru toate componentele mecanice si electrice incluse in contract. Astfel, Mercedes-Benz elimina orice grija legata de intretinerea si protectia autoturismelor beneficiarilor.

Cardul Mercedes-Benz ofera acces la beneficii suplimentare

La achizitionarea ‘Pachetului de revizii’ si a ‘Garantiei extinse’, clientii vor primi un card special prin care acestia vor avea acces exclusiv in fiecare dintre Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania.

Serviciile contractate vor fi realizate de experti specializati care vor utiliza exclusiv piese de schimb originale. In acest fel, Mercedes-Benz garateaza servicii ireprosabile la calitate remarcabila, pentru ca autoturismele sa functioneze in conditii optime.

Mai mult, Mercedes-Benz ofera impreuna cu partenerii sai – Tarom, Continental Hotels si Budget, o gama de servicii exclusive de care pot beneficia clientii comuni care detin cardul Mercedes-Benz. Aceste servicii sunt valabile doar pentru autoturismul inscris pe card, evitand in acest fel orice tentativa de abuz, in cazul pierderii cardului.