- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Nicușor Dan a făcut anunțul. STB se modernizează. Panouri cu informații în timp real în peste 900 de stațiile din București.

02 Feb, 14:29 • Polojan Tudor
Panouri digitale în peste 960 de stații de autobuz din Capitală, anunță primarul general Nicușor Dan. Acestea vor afișa în timp real informații despre organizarea și programul de circulație al vehiculelor.
Nicușor Dan a făcut anunțul. STB se modernizează. Panouri cu informații în timp real în peste 900 de stațiile din București.

O cerere de finanțare prin PNRR a fost depusă de către Nicușor Dan și se află în etapa de evaluare. Marți, în ședința CGMB, au fost aprobate modificarile necesare solicitate de către finanțatorul proiectului pentru arobarea acestuia. Totalul valorii finanțării se ridică la 5,68 de milioane de euro, fără TVA, scrie profit.ro.

„968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului. Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA.

Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”, a declarat edilul Bucureștiului.

Mai citește și: Munca nu e pe placul românilor. INS anunță că doar 8,2 milioane de oameni lucrează în România. Care sunt județele aflate la coada listei

Nicușor Dan anunță modernizări la STB/ sursa foto: cargo-bus.ro
Nicușor Dan anunță modernizări la STB/ sursa foto: cargo-bus.ro

Nicușor Dan, listă de făcut de la PNL București

Primarul Nicușor Dan a fost înștiințat de către Partidul Național Liberal din București că trebuie să se ocupe de anumite investiții și proiecte dacă va mai dori să fie susținut de către partid la alegerile locale din 2024. Printre măsurile principale pe care acesta trebuie să le implementeze se află problema căldurii și a apei calde din Capitală.

PNL îi cere acestuia să stabilească un alt curs al lucrărilor, in așa fel încât să se lucreze pe două sau mai multe tronsoane în același timp. Se dorește, de asemenea, redeschiderea traficului pe Pasajul Doamna Ghica până la data de 31 iulie.

Te-ar putea interesa și: PSD este împotriva examenului de admitere la nivelul fiecărui liceu. „Ar crește riscul practicii neloiale a meditațiilor și al corupției”. Ce schimbări vor să aduca social-democrații la Legile Educației

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult