- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Orange Romania a cumparat SUV-uri Duster de circa 700.000 euro

29 Jul, 16:29 • razvan.codorean
Operatorul de telefonie mobila Orange a cumparat 46 de automobile Dacia Duster, care vor fi utilizate pentru lucrarile de intretinere a retelei de telecomunicatii.
Orange Romania a cumparat SUV-uri Duster de circa 700.000 euro

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de producatorul auto, Orange a ales sa cumpere versiunea de top a masinii, Laureate. Automobilul este dotat cu motorul 1.5 dCI 110 CP, cu tractiune integrala, aer conditionat, computer de bord cu sase functii si o serie de elemente decorative de interior si exterior.

Orange nu a comunicat valoarea achizitiei. La pretul de lista, o astfel de masina costa 16.255 euro.

Astfel, un calcul arata ca pentru cele 46 de masini, nota de plata s-ar ridica la aproape 750.000 de euro. Mai mult ca sigur, insa, ca Orange a reusit sa obtina un discount semnificativ.

”Colaborarea dintre Dacia si Orange este la inceput, dar am certitudinea ca Dacia Duster isi va dovedi fiabilitatea. Este un adevarat vehicul de teren, care se adapteaza fara probleme atat soselelor, cat si terenurilor accidentate, pe care le va aborda fara efort”, a declarat Fabrice Cambolive, director comercial al Grupului Renault in Romania.

Parteneriatul dintre Grupul Renault Romania si Orange dateaza de peste 10 ani, majoritatea vehiculelor achizitionate pana in prezent fiind modele Renault. Orange detine in prezent peste 380 de vehicule ale marcii franceze.