- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Restrictii rutiere la concertul Red Hot Chili Peppers. Vezi rute ocolitoare

30 Aug, 18:00 • adrian.mihaltianu
Formatia „Red Hot Chili Peppers” va sustine un concert, vineri, 31 august, pe stadionul „National Arena” din Bucuresti. Astfel, pentru a facilita accesul fanilor la concert, traficul rutier va fi restrictionat in zona, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.
Restrictii rutiere la concertul Red Hot Chili Peppers. Vezi rute ocolitoare

Astfel, incepand cu orele 16:00 se va restrictiona traficul rutier pe:

* str. Maior Coravu intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion;
* bd. Pierre de Coubertin intre  str. Vatra Luminoasa si stadion.

„Recomandam [b]utilizarea mijloacelor de transport public[/b], in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare, iar celor care doresc sa foloseasca autoturismul pentru deplasarea la concert, le solicitam sa evite patrunderea cu acesta in perimetrul apropiat Arenei Nationale, optand pentru locuri de parcare indepartate”, precizeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

De asemenea, conducatorilor de autovehicule li se recomanda sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

In acelasi timp, pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile
special amenajate si semnalizate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde
a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea
carosabila.

[img=3267]Click pentru marire[/img]
Accesul publicului la concertul formatiei Red Hot Chili Peppers se va face, incepand cu ora 17.00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu si Strada Pierre de Coubertin.

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

In deschiderea concertului „Red Hot Chili Peppers” de la Bucuresti vor evolua trupa britanica „AAAK” si romanii de la „Grimus”.

Concertul Red Hot Chili Peppers la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei,”I’m With You”. Turneul a debutat pe 27 iulie, in SUA, in prezent acesta desfasurandu-se in Europa.