- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Românul care a uimit cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 la RAR: „Glumele cu sufrageria pe roți au un sâmbure de adevăr”

08 Mar, 19:14 • Alexe Raluca
Un român a făcut senzație la Registrul Auto Român din Caraș-Severin. Instituția a postat imagini cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978, o mașină rară și luxoasă, care a vizitat recent sediul.
Românul care a uimit cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 la RAR: „Glumele cu sufrageria pe roți au un sâmbure de adevăr”

Apariție impresionantă la Registrul Auto Român. Un român a venit cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 la sediul din Caraș-Severin iar reprezentanții instituției au făcut și o postare în acest sens.

Citește și: Registrul Auto Român s-a întors în timp preț de câteva momente! Un român le-a adus o mașină veche de peste 100 ani

Românul care a uimit cu un Cadillac Eldorado Biarritz din 1978 la RAR

„Probabil că glumele cu sufrageria pe roți au un sâmbure de adevăr dacă ne imaginăm cât de confortabilă poate fi o călătorie cu o mașină precum cea fotografiată de colegii noștri de la Caraș-Severin”, au transmis cei de la Registrul Auto Român într-o postare pe Facebook.

Este vorba despre un Cadillac Eldorado Biarritz din anul 1978, versiunea fiind una produsă în ediție limitată de aproximativ două mii de exemplare. Biarritz a fost vândut cu un pachet de dotări de lux care, pe lângă ornamentele exterioare, plafonul cu inserții de vinil și gamele unice de culori, avea un interior care impresiona prin scaunele de piele de tip „pernă” ce ofereau un confort aparte.

Sub capotă se află un motor de 7 litri, V8 cu o cutie de viteze automată în 3 trepte.

„Un cilindru are volumul cât toți cilindrii de la un Logan 0.9” sau ”Asta e mașină din timpurile când benzina costa câțiva cenţi litrul, acum e pagubă la casa omului”, sunt doar câteva comentariile internauților care au fost surprinși, la rândul lor, de frumusețea mașinii venită la RAR.

Citește și: Piața mașinilor second hand aduce și în 2024 probleme pentru români. Fiecare a 13-a mașină a avut kilometrajul dat înapoi