- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Veste buna pentru miliardari: Rolls-Royce a deschis un service la Bucuresti

21 Sep, 08:29 • razvan.codorean
Automobile Bavaria, principalul dealer BMW de pe piata locala, a deschis luni primul service oficial Rolls-Royce din Europa de Sud-Est la Bucuresti, in cadrul centrului BMW din Baneasa.
Veste buna pentru miliardari: Rolls-Royce a deschis un service la Bucuresti

Britanicii au decis sa deschida service-ul la Bucuresti datorita potentialului pietei de lux din Romania. Potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Capgemini, numarul clientilor de masini de lux creste anual cu 8%.

Frank Tiemann, directorul de comunicare al Rolls-Royce, a declarat ca deschiderea service-ului de la Bucuresti va fi doar primul pas. Rolls-Royce vrea sa deschida in curand si o reprezentanta.

„Odata cu cresterea pietei trebuie sa fim aproape de clientii nostri si am primit multe solicitari de partea acestora de a fi mai aproape de ei. Primul pas este in mod evident acela de a oferi o unitate de service, care sa fie aproape de clienti. In Bucuresti va exista primul atelier de service autorizat al Rolls-Royce in Europa de Est.”, a declarat Tiemann.

Service-ul va asigura asistenta tehnica pentru cei 15 dealeri care opereaza in Europa de Est.

In acest an, Rolls-Royce a vandut un singur automobil in Romania si are in derulare mai multe comenzi pentru modelul Ghost. Potrivit datelor Politiei,
alte doua modele, cumparate din Occident, au fost inmatriculate in acesta luna.

In total, in Romania sunt inmatriculate 57 de modele Rolls-Royce.

Rolls-Royce a vandut, in acest an, pe plan mondial 1.500 de limuzine, urmand sa mai livreze alte 500, pana la finele anului.

Vanzarile s-au dublat, in comparatie cu 2009, si au ajuns la cel mai ridicat nivel din 2003.