- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Volkswagen Eos facelift se lanseaza miercuri la Los Angeles

17 Nov, 12:01 • razvan.codorean
Volkswagen va expune miercuri la Salonul Auto de la Los Angeles versiunea revizuita a modelului Eos. Faceliftul aduce o serie de modificari estetice timide, un interior imbunatatit si motoare mai performante, relateaza Automarket.
Volkswagen Eos facelift se lanseaza miercuri la Los Angeles

Modelul german debuteaza la salonul californian din ratiuni economice, piata din Statele Unite fiind responsabila pentru cel mai mare volum de unitati al modelului cabriolet. Lansarea mondiala va fi urmata in luna ianuarie de introducerea pe piata europeana si in luna martie de cea pe piata americana.

Noul model Eos prezinta modificari semnificative atat la nivel exterior, cat si in ceea ce priveste interiorul. La exterior se remarca noua grila fata, inspirata de la modelul Touareg, noile blocuri optice echipate cu LED-uri, noua capota si noua bara fata.

In partea posterioara, noul Eos prezinta, ca noutati, o bara de protectie noua si stopuri aplatizate.

Noul Eos va beneficia de noile propulsoare 1.4 TSI de 122 CP, 1.4 TSI de 170 CP, 2.0 TDI de 140 CP si 2.0 TSI de 210 CP.

Mai multe detalii puteti afla de pe automarket.ro

O galerie foto cu noul model puteti vedea aici

Lansarea noul Eos face parte din strategia germanilor de a-si schimba, pana in 2011, toata gama de modele.

Grupul german a vandut 3,566 milioane de automobile in prima jumatate a anului, cu 18,6% mai multe fata de volumul de 3,008 milioane din acelasi interval al anului 2009.

Vanzarile Volkswagen au crescut in primul semestru cu 20,7%, la 61,8 miliarde euro. Profitul net a urcat de 3,6 ori, la 1,82 miliarde euro, depasind estimarile analistilor, datorita cererii puternice din China.